Φίλτρα
Απόκρυψη Φίλτρων
Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 801 300 3858

Όροι Χρήσης

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Otticacenter.gr στο οποίο διατίθενται προς πώληση τα προϊόντα της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «Μ & Γ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ»,με έδρα την Μανολωπούλου 22,Πύργος, Ηλείας,τηλ 2621032856 , 2621032850 και e-mailinfo@otticacenter.gr

Οι τιμές των προιόντων που βλέπετε στο www.otticacenter.gr, ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για ηλεκτρονικές αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν ισχύουν για αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα!

1. Πνευματική ιδιοκτησία

Η προβολή, παρουσίαση, πώληση, μεταφορά-αποθήκευση, παράδοση και τυχόν επιστροφή των προϊόντων μας που προβάλλονται στην παρούσα ιστοσελίδα καθώς και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και η ασφάλεια των συναλλαγών σας διέπονται από τους παρόντες όρους χρήσης, τους οποίους σας καλούμε να διαβάσετε πριν από την πλοήγηση σας στο Otticacenter.gr και την πραγματοποίηση των αγορών σας. Η πλοήγησή σας στο Otticacenter.gr καθώς και η πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής ή επικοινωνίας με την εταιρεία μας σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων χρήσης από εσάς. Σε περίπτωση διαφωνίας σας ή επιφύλαξή σας για μέρος ή το σύνολο των παρόντων όρων μπορείτε να αποστέλλετε το σχετικό e-mail σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@otticacenter.gr  πριν την πλοήγησή σας ή την πραγματοποίηση της συναλλαγής, άλλως η αποδοχή όλων των όρων από εσάς είναι ανεπιφύλακτη.

 2. Προσωπικά Δεδομένα

Το Otticacenter.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οποινδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μή αληθή, παράνομα και ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το Otticacenter.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών, περιγραφών. Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχετε να περιέχει σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά).

4. Τροποποίηση των όρων του παρόντος

Το Otticacenter.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών και αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή.

 5. Εμπορικά Σήματα

Tα λογότυπα Otticacenter.gr είναι ιδιοκτησία της εταιρείας:

Μ & Γ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΕ

6. Τρόποι Αποστολής του Otticacenter.gr

Οι παραδόσεις μας γίνονται με την γενική ταχυδρομική courier.

 Για παραγγελίες άνω των 50€, σου κάνουμε ΔΩΡΟ τα μεταφορικά σε όλα τα προϊόντα

 Για παραγγελίες κάτω των 50€, η χρέωση είναι 3,00€ σε όλη την Ελλάδα

 Ο χρόνος παράδοσης είναι μετα από 1 εως 3 εργάσημες ημέρες από την αποστολή της παραγγελίας σου. Μόλις παραγγείλεις, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σου και σε ενημερώνουμε για 

τον ακριβή χρόνο παράδοσης στο χώρο σου.

 Όταν η παραγγελία σου είναι πλήρης και έτοιμη για αποστολή, παραδίδουμε:

Εντός 24 ωρών στην Αττική και σε πόλεις* της Ηπειρωτικής Ελλάδας, εφόσον η παραγγελία σταλεί μέχρι τη 20:00 της προηγούμενης ημέρας

Εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα

Για παράδοση Σαββάτου κατόπην αιτήματος του πελάτη

Σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φθάσει έως και τις 72 ώρες.

7. Τρόποι Πληρωμής

Στο Otticacenter μπορείς να πληρώσεις με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιλέξεις:

Αντικαταβολή :
Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή εφόσον θέλεις να εξοφλήσεις την παραγγελία σου 
κατά την παράδοσή της και είναι δωρεάν.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό :
Για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σου μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να 
προχωρήσεις στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο Otticacenter και στο λογαριασμό: 

EUROBANK

0026.0061.51.0200.577158 IBAN : GR7202600610000510200577158

M&Γ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε

 Εφόσον κάνεις την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλεις το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο fax: 2621032856 ή στο email info@otticacenter.gr

Πληρωμή μέσω Paypal:

Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μεσω του ασφαλές χώρου πληρωμών Paypal.

Πληρωμή μέσω Viva Payments :

 Μέσω της υπηρεσίας της Viva μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμές με την Πιστωτική ή Χρεωστική σας κάρτα . 

Πληρωμές το σύστημα δέχετε απο Visa , Mastercard και American Express .

 8. Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα της αλλαγής των προϊόντων μας αρκεί: 

- Να μήν υπάρχει άγχος είμαστε εδώ για να τα λύσουμε όλα!!!

- Μπορέιτε να τα δοκιμάσετε και εάν σας αρέσουν έχει καλώς εάν δεν σας αρέσουν εδώ είμαστε να τα λύσουμε όλα αντικατάσταση του προιόντος.

- Αλλαγές στου φακούς επάφής δέν γίνονται.

- Αλλαγές δέν γίνονται στους φακούς οράσεως που έχουν ήδη τοποθετηθεί σύμφωνα με την παραγγελία σας,στον σκελετό που επιλέξατε.

- Αλλάγες δεν γινόνται σε προιόντα που έχουν γίνει ειδική παραγγελία στην κατασκευάστρια εταιρεία κατόπιν δική σας επιθυμία.

- Για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να επιστραφεί το προιόν στην κατάσταση που το παραλάβετε και να επιστραφεί στο καταστημά μας με

 ΕΛΤΑ ή Courier και να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά με πιο προιον θέλετε να αντικατασταθεί.

- Τα έξοδα αποστολής για τις αλλαγές επιβαρύνουν τον πελάτη.

- Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία επιστροφής να μη ξεπερνάει τις 15 ημερολογιακές ημέρες.

- Εχετε δικαίωμα υπαναχώρησης χρημάτων εντός 15 εργάσιμων ημερών . 

-Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να ενημερωθείτε για την  πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (ODR) 

- Οι επιστροφές των χρημάτων ολοκληρωνονται εντος 3-5 εργάσιμων ημερων.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικότερη ενημέρωση για την πλατφόρμα ODR εδώ 

ενημερωθείτε στα Ελληνικά εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας και μπορείτε &am

Γυαλιά Ηλίου

Το Otticacenter.gr είναι το site μας,με σύγχρονο design, με μοντέρνα, όμορφα και ποιοτικά γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως και φακούς επαφής για γυναίκες, άνδρες και παιδιά, σε όλα τα μεγέθη και χρώματα και πάνω από όλα σε προσιτές-χαμηλές τιμές.

Στο Otticacenter.gr συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους στον χώρο τον οπτικών.